Bruschetta 5 Truffel en champignon, tomaat en oregano, artisjok en pecorino romano1kies hier het gerechtPenne rigate all’arrabbiata (vegan mogelijk) Ricce all’arrabbiata (vegan mogelijk) 12,5 kies hier de ingrediëntenTomatensaus met chili peper, knoflook, pecorino Romano en peterselie2kies hier het gerechtRavioli al pesto Genovese Ravioli al pesto SicilianoRavioli al TartufoRavioli ai PorciniRavioli agli Spinaci Ravioli al Taleggio e nociRavioli al GorgonzolaRavioli alla Provola affumicata e radicchio 15 kies hier de ingrediëntenVulling van pesto en buffelricotta met saus van doperwten en broodkruimVulling van pesto en buffelricotta met saus van boter en salieVulling van pesto en buffelricotta met kerstomaat en basilicumVulling van pesto en buffelricotta met saus van room en preiVulling van pesto en buffelricotta met kerstomaat en gedroogde zwarte olijvenVulling van truffel en buffelricotta met saus van zwarte truffel en roomVulling van truffel en buffelricotta met saus van boter en salieVulling van paddenstoelen en buffelricotta met saus van boter en salieVulling van paddenstoelen en buffelricotta met saus van room en preiVulling van paddenstoelen en buffelricotta saus van zwarte truffel en roomVulling van spinazie en buffelricotta met saus van boter en salieVulling van spinazie en buffelricotta met saus van room en preiVulling van spinazie en buffelricotta met kerstomaat en basilicumVulling van spinazie en buffelricotta met saus van doperwten en broodkruimVulling van taleggio, walnoot en buffelricotta met saus van boter en salieVulling van taleggio, walnoot en buffelricotta met saus van room en preiVulling van gorgonzola en buffelricotta met saus van boter en salieVulling van gorgonzola en buffelricotta met saus van room en preiVulling van gerookte provola, radicchio en buffelricotta met saus van boter en salieVulling van gerookte provola, radicchio en buffelricotta met saus van room en prei3kies hier het gerechtSpaghetti alla chitarra ai frutti di mareSpaghetti alla chitarra alle cozzeSpaghetti alla chitarra alle Vongole 17,5 kies hier de ingrediëntenVongole en mosselen met zeekraal, witte wijn, knoflook, chili en peterselieVongole en mosselen met kerstomaat, witte wijn, knoflook, chili en peterselieMosselen met zeekraal, witte wijn, knoflook, chili en peterselieMosselen met kerstomaat, witte wijn, knoflook, chili en peterselieVenusschelpen met witte wijn, knoflook, chili en peterselieVenusschelpen met kerstomaat, witte wijn, knoflook, chili en peterselieVenusschelpen met zeekraal, witte wijn, knoflook, chili en peterselie4kies hier het gerechtGnocchi di patate con ragù di gamberiGnocchi di patate con ragù di moscardini Gnocchi di patate con ragù di polpoGnocchi di patate al nero di seppia con ragù di gamberiGnocchi di patate al nero di seppia con ragù di moscardiniGnocchi di patate al nero di seppia con ragù di polpoGnocchi di patate al nero di seppia con ragù di gamberi e calamari Spaghetti alla chitarra al nero di seppia con ragù di gamberi e calamariSpaghetti alla chitarra al nero di seppia con ragù di moscardiniSpaghetti alla chitarra al nero di seppia con ragù di polpoSpaghetti alla chitarra al nero di seppia con ragù di salmoneSpaghetti alla chitarra al nero di seppia con ragù di capesante 16,5 kies hier de ingrediëntenGamba’s met crème van burrata, gekonfijte kerstomaat en bieslookMoscardini met groene asperges, kappertjes en bieslookMoscardini met doperwten, kappertjes en bieslookMoscardini met courgette, kappertjes en bieslookGamba’s en pijlinktvis met kerstomaat, kappertjes en bieslookGamba’s en pijlinktvis met doperwten, kappertjes en bieslookGamba’s en pijlinktvis met groene asperges, kappertjes en bieslookGamba’s en pijlinktvis met courgette, kappertjes en bieslookZalm met romanesco, tomatensaus, kappertjes en bieslookOctopus met doperwten, kappertjes en bieslookOctopus met groene asperges, kappertjes en bieslookOctopus met courgette, kappertjes en bieslookZalm met courgette, tomatensaus, kappertjes en bieslookZalm met groene asperges, tomatensaus, kappertjes en bieslookZalm met doperwten, tomatensaus, kappertjes en bieslookCoquilles met doperwten, citroenzeste, kappertjes en bieslookCoquilles met groene asperges, citroenzeste, kappertjes en bieslook5kies hier het gerechtCreste di gallo con salsiccia Toscana classicaCaserecce con salsiccia Toscana classicaTortiglioni con salsiccia Toscana classicaPenne rigate con salsiccia Toscana classica 18,5 kies hier de ingrediëntenToscaanse worst met aubergine, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met courgette, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met groene asperges, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met romanesco, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met kerstomaat, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met cavolo nero, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met chicoria, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met gele paprika, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met rode paprika, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met cime di rapa, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met champignons, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met doperwten, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met friggitelli peper, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met oesterzwammen, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met geroosterde pompoen, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselieToscaanse worst met radicchio, Taggiasche olijven, grana Padano en peterselie6kies hier het gerechtPappardelle agli spinaci con ragù di CinghialePappardelle agli spinaci con ragù di CervoPappardelle agli spinaci con ragù di CaprioloPappardelle agli spinaci con ragù di AnatraPappardelle agli spinaci con ragù di VitelloPappardelle alla bieta rossa con ragù di CinghialePappardelle alla bieta rossa ragù di CervoPappardelle alla bieta rossa con ragù di CaprioloPappardelle alla bieta rossa con ragù di AnatraPappardelle alla bieta rossa con ragù di VitelloTagliatelle con ragù di CinghialeTagliatelle con ragù di CervoTagliatelle con ragù di CaprioloTagliatelle con ragù di AnatraTagliatelle con ragù di Vitello 18,5 kies hier de ingrediëntenRagout van wild zwijn met rode wijn, rozemarijn, grana Padano en peterselieRagout van ree met rode wijn, rozemarijn, grana Padano en peterselieRagout van damhert met rode wijn, rozemarijn, grana Padano en peterselieRagout van wilde eend met rode wijn, laurier, kaneel, grana Padano en peterselieRagout van kalf met witte wijn, laurier, grana Padano en peterselie7 Tagliatelle al tartufo 18 Paddestoelen, truffel, peterselie en grana padanoZET JE PRINTERINSTELLINGEN OP 100% !!!Maak menu